Dé Coach op het gebied van in-, door- en uitstroom van jouw medewerkers

Werkgever

werkgever_instroom_valuez_coaching

Instroom

Ondersteuning bij de werving & selectie van de juiste medewerker

werkgever_doorstroom_valuez_coaching

Doorstroom

Ontwikkelassessments & Interne Loopbaancoaching

werkgever_uitstroom_valuez_coaching

Uitstroom

Sollicitatiecoaching &
Outplacement

Favicon_Valuez_Coaching
Ondersteuning bij het selecteren van de juiste medewerker

Instroom - werving & selectie

Het selecteren van nieuwe medewerkers is een vak. Je weet wat je zoekt, maar je kent echter ook de valkuil van een verkeerd oordeel. Dit kost veel tijd, geld en frustratie.

Hoe beoordeel je de geschiktheid van kandidaten voor de benodigde competenties?

Valuez Coaching heeft een ruim aantal online assessments beschikbaar om een duidelijk beeld te scheppen over onder andere de competenties en het potentieel van een kandidaat. Te denken valt aan werkstijlentest, competentietest, persoonlijkheidstest, managementtest, IQ- en kerntyperingstest.

Met ruim 20 jaar ervaring heeft Valuez Coaching een ruime kennis van alle facetten rondom het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Hoe is recruitment binnen jouw organisatie ingeregeld? Heb je behoefte aan advies en begeleiding? Neem dan contact op met Valuez Coaching.

werkgever_instroom_valuez_coaching
werkgever_instroom_valuez_coaching
werkgever_doorstroom_valuez_coaching
werkgever_doorstroom_valuez_coaching
Favicon_Valuez_Coaching
Ondersteuning in het managen van het talent van jouw medewerkers

Doorstroom - Ontwikkelassessments en interne loopbaancoaching

Je kunt als werkgever geconfronteerd worden met de vraag of het talent, dromen en ambities van jouw medewerker nog passen bij zijn/haar huidige functie of bij de ambities van de organisatie. Je kunt ervaren dat jouw medewerker minder gemotiveerd of misschien wel minder productief is. Wellicht ontstaat er een behoefte bij jouw medewerker zich te ontwikkelen binnen jouw organisatie. Wat zijn de talenten en wensen van de medewerker? Wat is de toegevoegde waarde voor de organisatie? Kunnen we dit verenigen in een nieuwe of bestaande functie?

Door middel van ontwikkelassessments en interne loopbaancoaching ondersteunt Valuez Coaching in de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerker(s). Het doel is een goed inzicht te krijgen in wat de beste volgende stap gaat zijn.

Favicon_Valuez_Coaching
Sollicitatiecoaching & Outplacement

Uitstroom

Een goede start is belangrijk voor een goede samenwerking met de nieuwe medewerker. Werkgevers besteden vaak veel aandacht aan het zogenoemde ‘onboarden’ van hun medewerkers. Maar goed ‘offboarden’ van medewerkers is minstens zo belangrijk. Maak van jouw ex-medewerkers ambassadeurs van je organisatie.

Op het moment dat afscheid nemen helaas onvermijdelijk is, kun je de verschillende diensten van Valuez Coaching inzetten om de ex-medewerker te ondersteunen in de volgende stap van zijn of haar loopbaan. Je kunt hierbij denken aan een korte sollicitatiecoaching of een volledig outplacementtraject waarbij de medewerker begeleid wordt tot aan de nieuwe baan. 

werkgever_uitstroom_valuez_coaching